ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
• 850 γρ. Μίγμα AROMA
• 150 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό + 100 γρ. Σιμιγδάλι χοντρό
ή
• 250 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό
• 6 γρ. Μπέικιν
• 400 γρ. Ηλιέλαιο
• 400 γρ. Νερό
• 100 γρ. Αυγά
• 5 γρ. Κανέλα
• 2 γρ. Γαρύφαλλο
• 250-300 γρ. Καρυδόψυχα σπασμένη
• 10 γρ. Κακάο (προαιρετικά)
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Πλην το καρύδι που το προσθέτουμε στο τέλος δουλεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 5΄ λεπτά στη 2η ταχύτητα με το φτερό. Προσθέτουμε το καρύδι ανακατεύουμε για λίγο. Ψήνουμε με θερμοκρασία 170-180° C για 40΄ λεπτά περίπου. Κόβουμε και σιροπιάζουμε με ελαφρός ζεστό σιρόπι 30° γράδα.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΙΡΟΠΙ
• 500 γρ. Νερό
• 1000 γρ. Ζάχαρη
• 300 γρ. Γλυκόζη
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Οι χρόνοι ψησίματος μεταβάλλονται ανάλογα με το σκεύος και οι βαθμοί ανάλογα με τον τύπο του φούρνου σας.
Με το μίγμα AROMA μπορείτε επίσης να φτιάξετε Πορτοκαλόπιτα, Καρυδόπιτα, Μηλόπιτα, Ρεβανί, Muffins, Βάφλες, Pancakes, Μηλοπιτάκια και Cookies.
Για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές καλέστε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.