Εταιρεία

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με την εταιρεία, τις αξίες και την αφοσίωση της Μύλοι Μάρρα στην ποιότητα και την καινοτομία.

Ελληνική Αλευροβιομηχανία

Η Μύλοι Μάρρα, με μια επιτυχημένη πορεία που ξεκινά από το 1928, εδρεύει σε μία υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής αλεύρων και υποπροϊόντων σίτου.

Βρίσκεται δίπλα στο αρχαίο λιμάνι του Λεχαίου, κάτω από την σκιά της Αρχαίας Κορίνθου. Συνδυάζουμε την παράδοση με την καινοτομία για να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν.

Πιστοποιημένες Εγκαταστάσεις.

Η ΜΥΛΟΙ ΜΑΡΡΑ είναι πιστοποιημένη με το Πιστοποιητικό Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 και με το Πιστοποιητικό Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000.

Το άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο του ποιοτικού ελέγχου στελεχωμένο με το πλέον καταρτισμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζει την διατήρηση της σταθερότητας και ποιότητας των προϊόντων μας με συνεχείς ελέγχους σε όλη τη φάση της παραγωγικής διαδικασίας.

Ποιότητα & Ασφάλεια.

Από την παραλαβή του σταριού μέχρι την άλεση και την ενσάκιση του τελικού προϊόντος και πάντα με τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και σιλοφόρων και προμηθεύουμε καθημερινά με ταχύτητα και αξιόπιστα τον επαγγελματία αρτοποιό, σε όποια γωνιά της Ελλάδας και αν βρίσκεται.

Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας στη Βόρεια Ελλάδα, λειτουργούμε πλήρως εξοπλισμένο Υποκατάστημα στην Ιωνία Θεσσαλονίκης.

Αειφορία & Εξέλιξη

Η ΜΥΛΟΙ ΜΑΡΡΑ παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου και συνεχώς επενδύει σε νέες τεχνολογίες, για την αναβάθμιση του εργοστασίου και της παραγωγικής διαδικασίας γενικότερα.

Εταιρεία με παρελθόν,
παρόν και μέλλον.