ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
*Α*
• 500 γρ. Μίγμα AROMA
• 500 γρ. Αλεύρι τύπου 70% Ν2 Μαλακό ΜΥΛΟΙ ΜΑΡΡΑ
*Β*
• 500 γρ. Νερό
• 500 γρ. Γάλα
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Δουλεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 3-4΄ λεπτά στη 2η ταχύτητα με το φτερό.
Δουλεύουμε λίγο τα υλικά *Α* μετά προσθέτουμε τα υλικά *Β* και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη μισό (1/2’) λεπτό έως να ομογενοποιηθούν τα υλικά
Το μίγμα pancake είναι έτοιμο και ψήνουμε, γαρνίρουμε και σερβίρουμε. Κόβουμε και σιροπιάζουμε με ελαφρός ζεστό σιρόπι 30˚ γράδα.
Με το μίγμα AROMA μπορείτε επίσης να φτιάξετε Κέικ Λαδιού, Πορτοκαλόπιτα, Καρυδόπιτα, Μηλόπιτα, Βάφλες, Muffins, Μηλοπιτάκια και Ρεβανί.
Για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές καλέστε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.