ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
• 1000 γρ. Μίγμα AROMA
• 800 γρ. Χυμό πορτοκάλι
(Για πιο πλούσια γεύση μπορείτε να προσθέσετε 200 γρ. πούλπα πορτοκαλίου)
• 200 γρ. Ηλιέλαιο
• Ξύσμα πορτοκάλι κατά βούληση
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Δουλεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 3-4΄ λεπτά στη 2η ταχύτητα με το φτερό.
Ψήνουμε με θερμοκρασία 180˚ C για 45-50΄ λεπτά περίπου.
Κόβουμε και σιροπιάζουμε με ελαφρός ζεστό σιρόπι 30˚ γράδα.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΙΡΟΠΙ
• 500 γρ. Νερό
(Για πιο πλούσια γεύση 250 γρ. Νερό & 250 γρ. χυμό πορτοκαλιού)
• 900 γρ. Ζάχαρη
• 180 γρ. Γλυκόζη
• Φέτες πορτοκάλι
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η δοσολογία είναι για ταψάκι 27 Χ 40 εκ. περίπου. Οι χρόνοι ψησίματος μεταβάλλονται ανάλογα με το σκεύος και οι βαθμοί ανάλογα με τον τύπο του φούρνου σας.
Με το μίγμα AROMA μπορείτε επίσης να φτιάξετε Κέικ Λαδιού, Καρυδόπιτα, Μηλόπιτα, Ρεβανί, Cookies, Βάφλες, Pancakes, Μηλοπιτάκια και Muffins για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές καλέστε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.