Brioche Βασική

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

• 1000 γρ. Μίγμα BRIOCHE
• 60-80 γρ. Μαγιά
• 370-390 γρ. Νερό

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί για 10’ λεπτά στην 2η ταχύτητα, θερμοκρασία ζύμης 26 – 27° C . Τεμαχίζετε στο βάρος που θέλετε και ξεκουράζετε για 15΄ λεπτά.
Διαμορφώνετε τη ζύμη και τοποθετείτε στη στόφα για 45-50΄ λεπτά με θερμοκρασία 35° C και υγρασία 75 – 80%.
Αλείφετε την επιφάνεια με αυγό και ψήνετε στους 180° C μέχρι να ροδίσουν περίπου 15’ λεπτά, πάντα με την επίβλεψη σας.

Με το μίγμα BRIOCHE μπορείτε να φτιάξετε μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές επικοινωνήστε με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.