Βανίλια Cream Cake Marriz

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

• 2000 γρ. Μίγμα ΒΑΝΙΛΙΑ
• 700 γρ. Αυγά
• 600 γρ. Ηλιέλαιο
• 550-600 γρ. Νερό

Για κέικ κακάο:

• Συνολικό Νερό 590-640 γρ.
• Κακάο 160 γρ.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί στην 1η ταχύτητα για ένα (1) λεπτό και στη συνέχεια για 5΄ λεπτά στην 2η ταχύτητα χρησιμοποιώντας το φτερό.

Για ταμπανωτό φούρνο: ψήνουμε στους 170 -180°C για 45΄ λεπτά περίπου.
Για αερόθερμο φούρνο: ψήνουμε στους 160 -170°C για 40΄ λεπτά περίπου.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα αυγά να μην είναι παγωμένα (θερμοκρασία περιβάλλοντος).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι χρόνοι ψησίματος αφορούν φόρμες των 500 γραμμαρίων και οι βαθμοί μεταβάλλονται ανάλογα με τον τύπο του φούρνου σας.

Με το μίγμα MARRIZ μπορείτε επίσης να φτιάξετε Βασιλόπιτα και Παραδοσιακό. Για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές καλέστε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.