ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
• 1000 γρ. Μίγμα BRIOCHE
• 40-50 γρ. Μαγιά
• 390 γρ. Νερό
• 400 γρ. Μαργαρίνη Κρουασάν
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Ζυμώνετε μαζί με το νερό (κρύο) τα υλικά *Α* για 10΄λεπτά εκ των οποίων τα 3΄ λεπτά να ζυμωθούν στην 1η ταχύτητα και τα 7΄ λεπτά στη 2η ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 15° C και ξεκούραση για 10΄ λεπτά.
Έπειτα την ανοίγουμε σε μορφή τετράγωνου και προσθέτουμε το υλικό *Β* κλείνουμε σε φάκελο και κάνουμε λαμινάρισμα 3Χ3 > 27 φύλλα. Σε κάθε λαμινάρισμα ξεκούραση 15΄ λεπτά.
Με το μίγμα BRIOCHE μπορείτε να φτιάξετε μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές επικοινωνήστε με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.