ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
• 500 γρ. Μίγμα CHOCO GUSTO
• 200 γρ. Αυγά
• 230 γρ. Μαργαρίνη ή Βούτυρο λιωμένο
• 50 γρ. Νερό
• 350 γρ. Σοκολάτα λυομένη
• 120 γρ. Καρυδόψυχα ή Φουντούκι
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Λιώνουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη εν συνεχεία μαζί και τη σοκολάτα. Βάζουμε στο κάδο του μίξερ το μίγμα Choco Gusto, τα αυγά, το νερό και το βούτυρο με τη σοκολάτα.
Δουλεύουμε με το φτερό για 4-5΄ λεπτά στη 2η ταχύτητα, στο τέλος βάζουμε την καρυδόψιχα ή το φουντούκι και τα ανακατεύουμε λίγο.
Στρώνουμε το μίγμα στη φόρμα και ψήνουμε στους 190-200°.
Ενδεικτική τιμή: σε φόρμα 29 Χ 20 > 600 γρ. μίγμα > ψήσιμο 20-25΄λεπτά.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Οι χρόνοι ψησίματος μεταβάλλονται ανάλογα με το σκεύος και οι βαθμοί ανάλογα με τον τύπο του φούρνου σας.
Με το μίγμα CHOCO GUSTO μπορείτε επίσης να φτιάξετε Κέικ Σοκολάτας, Σοκολατόπιτα, Muffins και Cookies. Για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές επικοινωνήστε με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.