ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
• 1000 γρ. Μίγμα NOUVELLE
• 500 γρ. Αλεύρι Απαλό Μύλοι Μάρρα
• 700 γρ. Μαλακή Μαργαρίνη
ή
• 500 γρ. Μαλακή Μαργαρίνη
• 200γρ. Βούτυρο
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στη 2η ταχύτητα με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη μάζα. Πλάθουμε σε ρολό, τα ρολάρουμε σε χοντρή ζάχαρη ή τρούφα ή άλλο υλικό της αρεσκείας μας και κόβουμε 1cm πάχος. Ψήνουμε στους 180° σε ταμπανωτό φούρνο και 170° σε αερόθερμο για 15-20΄ λεπτά περίπου ανάλογα με το μέγεθος των Cookies.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
• 1000 γρ. Μίγμα NOUVELLE
• 500 γρ. Αλεύρι Απαλό Μύλοι Μάρρα
• 560 γρ. Γλυκόζη ή Ιμβερτοζάχαρο
• 670 γρ. Μαλακή Μαργαρίνη
• 150 γρ. Νερό
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στη 2η ταχύτητα με το φτερό έως να αφρατέψει περίπου 5-6΄ λεπτά. Μπορούμε να προσθέσουμε σοκολάτα δάκρυ, αμύγδαλο ή άλλο υλικό της αρεσκείας μας ανάλογα με τα cookies που θέλουμε να φτιάξουμε. Τα κόβουμε με σακούλα ή με το χέρι. Ψήνουμε στους 220-230° σε ταμπανωτό και 190-200° σε αερόθερμο περίπου 10-12΄ λεπτά.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Οι βαθμοί ψησίματος μεταβάλλονται ανάλογα με τον τύπο του φούρνου σας.
Με το μίγμα NOUVELLE μπορείτε επίσης να φτιάξετε Cream Κέικ, Μηλόπιτα και Muffins. Για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές καλέστε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.