Cream Cake Nouvelle

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

• 2000 γρ. Μίγμα NOUVELLE
• 700 γρ. Αυγά
• 500 γρ. Ηλιέλαιο
• 500-550 γρ. Νερό

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί στην 1η ταχύτητα για ένα 1΄ λεπτό και στη συνέχεια για 5΄ λεπτά στην 2η ταχύτητα χρησιμοποιώντας το φτερό.

Για ταμπανωτό φούρνο: ψήνουμε στους 170 -180°C για 45΄ λεπτά περίπου.
Για αερόθερμο φούρνο: ψήνουμε στους 160 -170°C για 40΄ λεπτά περίπου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι χρόνοι ψησίματος αφορούν φόρμες των 500 γραμμαρίων και οι βαθμοί μεταβάλλονται ανάλογα με τον τύπο του φούρνου σας.

Με το μίγμα NOUVELLE μπορείτε επίσης να φτιάξετε Cream Κέικ, Μηλόπιτα και Muffins. Για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές καλέστε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.