ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
• 1000 γρ. Μίγμα AROMA
• 500 γρ. Αλ. Ειδικό τ.70% 25 κιλών
• 480 γρ. Μαργαρίνη μαλακή ή Βούτυρο 82%
• 200 γρ. Νερό ή (230 γρ. Νερό & 30 γρ. Κονιάκ)
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στην 2η ταχύτητα χρησιμοποιώντας το φτερό για 2΄ λεπτά έως η ζύμη να γίνει λεία. Κόβουμε το επιθυμητό βάρος, στρογγυλοποιούμε, ανοίγουμε σε πιττάκια και βάζουμε τη γέμιση μήλου. Ψήνουμε στους 200°C έως να ροδίσουν. Γαρνίρουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλλα.
Με το μίγμα AROMA μπορείτε επίσης να φτιάξετε Κέικ Λαδιού, Πορτοκαλόπιτα, Καρυδόπιτα, Μηλόπιτα, Ρεβανί, Muffins, Βάφλες, Pancakes και Cookies για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές καλέστε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.