Ρεβανί Aroma

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

• 850 γρ. Μίγμα AROMA

• 150 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό + 100 γρ. Σιμιγδάλι χοντρό
ή
• 250 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό

• 6 γρ. Μπέικιν
• 400 γρ. Ηλιέλαιο
• 350 γρ. Νερό
• 100 γρ. Αυγά
• Ξύσμα πορτοκαλιού

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Δουλεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 5΄ λεπτά στη 2η ταχύτητα με το φτερό.
Ψήνουμε με θερμοκρασία 170 – 180°C για 40΄ λεπτά περίπου.
Κόβουμε και σιροπιάζουμε με ελαφρός ζεστό σιρόπι 30° γράδα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι χρόνοι ψησίματος μεταβάλλονται ανάλογα με το σκεύος και οι βαθμοί ανάλογα με τον τύπο του φούρνου σας.

Με το μίγμα AROMA μπορείτε επίσης να φτιάξετε Κέικ Λαδιού, Πορτοκαλόπιτα, Καρυδόπιτα, Μηλόπιτα, Muffins, Βάφλες, Pancakes, Μηλοπιτάκια και Cookies.

Για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές καλέστε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.