Μηλόπιτα Aroma

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

• 2000 γρ. Μίγμα AROMA
• 800 γρ. Ηλιέλαιο
• 750 γρ. Νερό

Αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί για 5΄ λεπτά στη 2η ταχύτητα με το φτερό και στη συνέχεια προσθέστε:

• 400 γρ. Μήλο σε ζελέ
• 140 γρ. Τριμμένη καρυδόψυχα
• 140 γρ. Σταφίδες
• 5 γρ. Κανέλα
• 2 γρ. Γαρύφαλλο

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Τοποθετούμε το μίγμα έως τη μέση του σκεύους-φόρμα και γαρνίρουμε την επιφάνεια σε σχήμα μπακλαβαδωτό με μήλο σε ζελέ.
Αφού ψηθεί (προαιρετικά) προσθέτουμε στην επιφάνεια κρύο ζελέ ή σιρόπι 30-31° γράδα.
Ψήνουμε με θερμοκρασία 180°C, προτεινόμενο σκεύος 27 Χ 40, για 50-55΄ λεπτά περίπου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι χρόνοι ψησίματος μεταβάλλονται ανάλογα με το σκεύος και οι βαθμοί ανάλογα με τον τύπο του φούρνου σας.

Με το μίγμα AROMA μπορείτε επίσης να φτιάξετε Κέικ Λαδιού, Πορτοκαλόπιτα, Καρυδόπιτα, Μηλόπιτα, Muffins, Βάφλες, Pancakes, Μηλοπιτάκια και Cookies.
Για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές καλέστε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.