Σοκολατόπιτα Choco Gusto

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΣ

• 1000 γρ. Μίγμα CHOCO GUSTO
• 300 γρ. Αυγά
• 320 γρ. Ηλιέλαιο
• 260 γρ. Νερό

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΣ

Βάλτε στον κάδο του μίξερ τα αυγά, το ηλιέλαιο και το νερό και τελευταίο το μίγμα.
Χτυπήστε τα υλικά με το φτερό στη 2η ταχύτητα για 4΄ λεπτά.
Γεμίστε σε φόρμες ή ταψάκια μέχρι τη μέση και ψήστε σε θερμοκρασία 170-180° C για 30-40΄ λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας.
Μετά το ψήσιμο και πριν κρυώσει η σοκολατόπιτα, τεμαχίστε την και επικαλύψτε με γκανάζ σοκολάτας ζεστό 50-55°C.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΓΚΑΝΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

• 620 γρ. Κρέμα γάλακτος 35%
• 620 γρ. Κουβερτούρα
• 980 γρ. Σιρόπι 26-27° γράδα (460 γρ. νερό, 420 γρ. ζάχαρη, 100 γρ. γλυκόζη)

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΚΑΝΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Ζεσταίνεται την κρέμα γάλακτος έως ότου πάρει μία βράση.
Κατεβάστε από τη φωτιά και προσθέστε την κουβερτούρα.
Αναμείξτε προσθέτοντας σταδιακά το σιρόπι, μέχρι το μίγμα να ομογενοποιηθεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι χρόνοι ψησίματος μεταβάλλονται ανάλογα με το σκεύος και οι βαθμοί ανάλογα με τον τύπο του φούρνου σας.

Με το μίγμα CHOCO GUSTO μπορείτε επίσης να φτιάξετε Κέικ Σοκολάτας, Muffins, Brownies και Cookies. Για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές επικοινωνήστε με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.