Βασιλόπιτα Marriz

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

• 2000 γρ. Μίγμα MARRIZ
• 900 γρ. Μαλακή μαργαρίνη ζαχαροπλαστικής
ή
• 700 γρ. Μαλακή μαργαρίνη ζαχαροπλαστικής
• 200 γρ. Βούτυρο
• 900 γρ. Αυγά
• 300 γρ. Καρυδόψιχα ψιλοκομμένη
• Ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικά)
• Βανίλια ή άλλο άρωμα της επιλογής σας (προαιρετικά)

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί εκτός από την καρυδόψιχα για 7΄ λεπτά στην 2η ταχύτητα χρησιμοποιώντας το φτερό. Κατεβάστε στην 1η ταχύτητα, προσθέστε την καρυδόψιχα και αναμίξτε για 1΄ λεπτό.

Για ταμπανωτό φούρνο: ψήνουμε στους 180°C για 50΄ λεπτά περίπου.
Για αερόθερμο φούρνο: ψήνουμε στους 170°C για 40΄ λεπτά περίπου.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η μαργαρίνη και τα αυγά να μην είναι παγωμένα (θερμοκρασία περιβάλλοντος).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι χρόνοι ψησίματος μεταβάλλονται ανάλογα με το σκεύος και οι βαθμοί ανάλογα με τον τύπο του φούρνου σας.

Με το μίγμα MARRIZ μπορείτε επίσης να φτιάξετε Βανίλια Cream Cake και Παραδοσιακό. Για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές καλέστε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.