ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
*Α*
• 700 γρ. Μίγμα AROMA
• 300 γρ. Αλεύρι τύπου 70% Ν2 Μαλακό ΜΥΛΟΙ ΜΑΡΡΑ
*Β*
• 640 γρ. Νερό
• 480 γρ. Ηλιέλαιο
• 200 γρ. Αυγά
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Δουλεύουμε λίγο τα υλικά *Α* μετά προσθέτουμε τα υλικά *Β* και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη μισό (1/2’) λεπτό έως να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Το μίγμα Βάφλας είναι έτοιμο ψήνουμε, γαρνίρουμε και σερβίρουμε.
Με το μίγμα AROMA μπορείτε επίσης να φτιάξετε Κέικ Λαδιού, Πορτοκαλόπιτα, Καρυδόπιτα, Μηλόπιτα, Pancakes, Ρεβανί, Muffins, Μηλοπιτάκια και Cookies.
Για επιπλέον πληροφορίες και συνταγές καλέστε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.